Gastouder: Brigitte Nouws


Boembaloe is de gastouderopvang van Brigitte Nouws. Al sinds ik jong was wilde ik later iets met kinderen doen. Dit is de reden dat ik toen ik mijn middelbare school had voltooid, ik de opleiding Onderwijsassistente ben begonnen. Nadat ik deze opleiding had afgerond, heb ik een jaar lang ervaring opgedaan als onderwijsassistente op het Ravelijn college. Nu ik over de faciliteiten beschik om een gastouder te worden, heb ik de sprong gemaakt en ben ik een eigen gastouderopvang begonnen, gastouderopvang Boembaloe. 

 

Voor de kinderen heb ik veel speelgoed, en daarnaast een grote tuin waarin de kinderen kunnen spelen. De tuin heeft een groot grasveld en een zandbak. Binnen heb ik een grote woonkamer waar bij slecht weer meer dan genoeg plaats is voor de kinderen om te spelen. Ook hebben de allerkleinste een aparte kamer waar ze kunnen slapen. Dit alles maakt het een fijne omgeving voor uw kinderen om op te groeien. 

 

Ik woon samen met Pascal van Ginneken (33 jaar), hij zal grotendeels van de dagen op zijn werk zijn. Maar op maandag is hij altijd vrij dus dan gaan de kinderen hem wel zien.